
- Položka menu Plány.
- Přidat plán otevře formulář pro nový plán.
- Upozornění na fakturaci: založený plán se vyúčtuje na začátku následujícího týdne podle ceníku.
- Filtr společností. Ve výchozím stavu je „Vše vybráno“.
- Ikona koše pro smazání plánu (jen pokud na to máte oprávnění).
Sloupce tabulky: Název (odkaz do detailu), Společnost, Typ (Rozpočet / Prognóza) a Roky.